Sztárok

Kembe Sorelnek nem sok esélye van a bíróságon exe ellen

Bíróságon harcol kislányáért Kembe Sorel. Katja jelenleg több időt tölt az édesanyjával, Kondákor Zsófival, de fordulhat a kocka. Legalábbis a Jóban Rosszban egykori színésze ezt reméli.

Kembe Sorel szeretné meggyőzni a bíróságot, hogy kislánya, Katja hozzá kerüljön, vagy legalábbis több időt tölthessen vele. “Szerintem a magyar jog sokkal rosszabb helyzetbe hozza a férfiakat, ha a gyerekükért kell harcolni” – kezdte a most már riporterként dolgozó Kembe Sorel. “Számítottam rá, hogy nem lesz könnyű, de sok küzdelmet megnyertem már, remélem ez a sorozat most folytatódik” – mondta a BEST-nek. 

“Kéthetente vihetem el a lányomat. Nyáron kétszer négy napot lehet nálam, és utána egy hetet. Ez azt jelenti, hogy a gyerek az év 365 napjából alig több mint hatvanat tölt az apjával, a többit pedig az édesanyjával. Nem lehet egy szülőt ilyen aránytalanul kizárni a gyereke életéből…”

Kembe Sorel azt is elárulta, hogy a végsőkig kitart, harcolni fog a lányáért volt párja ellen. “Egy nő miatt nem ugranék kútba, könnyebben venném a szakítást, de a kislányomért harcolni fogok.” 

Részletek a ma megjelent BEST magazinban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top