Sztárok

Kenderesi Tamás az öccse micsodáját mutogatja

A 20 éves úszónak a hosszú felkészülés és világbajnokság után van egy kis ideje lazítani – sokat bolondozik az öccsével, Marcival, akinek most a micsodáját mutogatja. Na jó, cenzúrázva!

Kenderesi Tamás a riói olimpián lopta be magát az emberek szívébe. Bronzérmet szerzett, majd olyan nyilatkozatokat tett, hogy hamar szimpatikussá vált mindenkinek. Az úszó okosan lovagolta meg a hírnév hullámát, hiszen azóta több nagy reklámszerződést is kapott, a közösségi oldalán pedig szintén rengetegen követik a mindennapjait. Legtöbbször az edzésekről, barátnőjéről, a szintén úszó Sebestyén Dalmáról és a családjáról posztol. Így tett tegnap is, amikor a legkisebb öccséről, Marciról osztott meg egy meglehetősen intim fotót. Nézd csak! 

Preparing for 2032!!

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által megosztott bejegyzés,

A képhez a világbajnoki bronzérmes váltó egyik tagja, Holoda Péter is kommentelt. ,,A cenzúrából ítélve 4x100as gyorsváltó” – célozva ezzel Kozma Dominik korábbi nyilatkozatára. Tamás követői imádják a fotót, és követelik tőle, hogy még többet posztoljon a kisöccsével, aki egyébként hipercuki. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top