Sztárok

Tücsi külföldre költözik hokis szerelmével?

Nemrég kiderült, hogy Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi szerelme, a jégkorongozó Sofron István Amerikába igazol. Nos, kiderült, hogy nem kell távkapcsolatban élniük, hiszen minden jel arra utal, hogy a műsorvezető is költözik párjával.

Az amerikai harmadosztálynak számító ECHL-ben szereplő Wichita Thundernél folytatja a 29 éves hokis, Sofron István. Innen az AHL-be, majd az első osztályba, az NHL-be is lesz esélye feljutni. A jégkorongozó jelenleg doppingvétség miatti eltiltását tölti és ugyan a Fehérvár AV19 csapatában jégkorongozik, az edzéseket nem látogathatja. Ezért döntött úgy, hogy lép, és az amerikai lehetőséget választotta. 

Tücsi külföldre költözik hokis szerelmével?

A hokis egy éve alkot egy párt a Sláger TV műsorvezetőjével, Tücsivel. A szerelmesek nagy lépésre szánták el magukat: a modellként is dolgozó lány közösségi oldaláról kiderül, ő is költözik szerelmével, hiszen nem akarnak távkapcsolatban élni.

Tücsi külföldre költözik hokis szerelmével?

Korábban arról nyilatkoztak, hogy családalapításon gondolkoznak, így nem kizárt, hogy az államokban erre is sor kerül…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top