Sztárok

Schobert Norbi cukorbetegnek adja ki magát

Schobert Norbinak nagyon fontos, hogy még Olaszországban is a saját tésztáját ehesse. És úgy tűnik, az is, hogy ezt mások is lássák.

Schobert Norbi azt állítja, hogy bemehetett megfőzni egy olasz pizzériába a saját termékét, az étterem a Facebookon cáfolja a kijelentését. 

“Fogunk még főzetni tésztát és mivel sok a hitetlen, videóra is vesszükszögezte le Schobert Norbi a Borsnak – Nyilván a szabályokat be kell tartani és az olasz fogyasztóvédelem megbüntetné azt az éttermet, ahol a vendég által hozott alapanyagból főznek. De jófejségből kifőzték nekünk a szénhidrátcsökkentett tésztánkat, amit nyilván nem ismernek el a Facebookon, hogy aztán megbüntessék őket. A valóság az, hogy tizenketten mentünk az étterembe, és akkora sikere volt a tésztának, hogy a pincér el is kért egy csomaggal magának” – mondta Schobert Norbi, aki furcsa trükkjét is elárulta. “Ha azt mondom, hogy fogyókúrázom, azt nem értik, ezért ha külföldön vagyok, egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok. Azt, hogy diabetes problémám van, megértik. Bocsánat, de ha megehetem vacsorára a spagettit, nokedlit, palacsintát, akkor miért ne azt egyem?” – nyilatkozta. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top