Sztárok

Úristen, mitől szenved ennyire Aleska?

A légtornászok élete nem könnyű... Aleska Diamond legújabb videója bebizonyítja, mennyire fájdalmas lehet egy-egy rossz mozdulat.

Sáfrány Emese, vagy ahogy mindenki ismeri, Aleska egy ideje profi szinten légtornászkodik. Az egykori modell már világbajnokságon is indult, ahol második helyezést ért el, és most újabb megmérettetésre készül. A légtornászok élete azonban nem könnyű, a sport nevével ellentétben… Rengeteg gyakorlást igényel, és olykor bizony fájdalmas balesetek történhetnek. Ezt bizonyítja Aleska legutóbbi videója: az arckifejezését látván nem lehetett kellemes érzés… 

Bizony van hogy k…a fáj ???? itt épp a combom ???? #milyenszepfejekettudokvagni #fail

Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

“Bizony van hogy k***ra fáj… Itt épp a combom” – írta a videóhoz a légtornász. A követői megjegyezték, hogy ez ugyan nem a combja volt, de biztosan nagyon fájhat neki. Sokan pedig az egészségi állapota miatt aggódnak. Nos, a legújabb képe sem azt bizonyítja, hogy minden edzéssel töltött pillanat ajándék… Erre a spiccre csak kevesen képesek. 

Úristen, mitől szenved ennyire Aleska?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top