Sztárok

Vajna Timi magángépen utaztatja a macskáit

Nemcsak Vajna Timinek, még a macskáinak is irigylésre méltó életük van. A kis kedvencek ugyanis magángépen utaznak haza Andyvel és feleségével együtt.

Mint megírtuk, Vajna Timinek az elkövetkező egy évben minimum 9 hónapot Amerikában kell tartózkodnia, hogy megkapja az állampolgárságot. Nos, ez nemsokára lejár, de addig is nagy luxusban múlatja az időt Andy Vajna felesége. Hétvégén például Arnold Schwarzenegger 70. születésnapját ünnepelték, ahova természetesen a Terminátor című film producere és Timi is meghívást kapott. Vajna Timi – ahogy a posztból kiderül – betegen is vállalta a bulit. “Lázas voltam (egy rossz fogorvos miatt a torkomban lévő kémiai anyagoktól), de nem akartam kihagyni Arnold 70. szülinapját” – írta a fotóhoz. 

Timi Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger társaságában szülinapozott
Timi Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger társaságában szülinapozott

A buli után pedig nekiindultak: a következő állomás Magyarország, Timi végre hazatér. Mint az Instagramjáról kiderült, magángéppel érkeznek, Andy Vajna felesége pedig a macskáit fotózta az út során. A rajongók többsége imádta a cicás fotókat, de akadtak olyanok is, akik a magángép költségeit rótták fel a celebasszonynak. 

#cat #catflight #catsofinstagram #catsofworld #travelcat #aroundtheworld

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top