Sztárok

Hajdú Péter közös képet posztolt Sarka Katával

Sarka Kata és Hajdú Péter különválása óta nem volt olyan nap, hogy ne hallottunk volna a kapcsolatukról. Most viszont meglepő dolog történt: a showman közös képet posztolt volt feleségével.

Sarka Kata nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem akar már celeb lenni, ehhez képest szerepelt Kasza Tibi új műsorában, ahol érdekes dolgokat mesélt, többek között a volt férjéről, Hajdú Péterről is. A különválás óta mindketten rátaláltak a szerelemre, de ennek ellenére mindig van valami olyan dolog, ami felbukkan a közös múltjukból. Most például a műsorra reagálva Hajdú egy közös képet posztolt a közösségi oldalán.

Hajdúnak nem tetszett Kata szereplése
Hajdúnak nem tetszett Kata szereplése

Az Esti Frizbi műsorvezetője nemtetszését fejezte ki volt felesége kijelentéseivel kapcsolatban. “Katával a Miss World döntőjén Londonban 2014-ben, amikor Kulcsár Edina a 2. lett. Együtt mentünk és ott drukkoltunk a helyszínen együtt Edinának. Kicsit ijesztő, hogy Kasza Tibi műsorában ennek az ellenkezőjét hallottam. De mindegy! Fátylat a múltra” – írta a képhez Hajdú, sok nevetős emojival együtt, amiben érezzük a – nem kicsi – iróniát… Kíváncsiak vagyunk, hogy Sarka Katának lesz-e egy válaszposztja, mint ahogy azt az utóbbi hónapokban már megszokhattuk tőle. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top