Sztárok

Benkő Dániel szerint Bazsarózsának még másfél kilót kell fogynia

Benkő Dániel a hétvégén ünnepelte 70. születésnapját, Bazsarózsával romantikázott. A lantművész arról is mesélt a Mokkában, hogy szeretné, ha kedvese még minimum másfél kilótól megszabadulna.

Benkő Dániel nem bír magával: a lantművész a Mokkában mesélt 70. születésnapja ünnepléséről és – most már megszokott módon – intim részleteket is elárult Bazsarózsával való kapcsolatáról. A szexi múzsának fantasztikus alakja van, de szerelmének még így sem tetszik. Azt szeretné, ha még minimum másfél kilótól megszabadulna, hogy – ahogy Benkő fogalmaz – kilátszódjon a csípő- és az arccsontja. 

Mádai Vivien nem hitt a fülének, Istenes László pedig figyelmeztette a zenészt, hogy fogja vissza magát, hiszen ez a fogyásos téma legutóbb is nagy felháborodást keltett a nézők körében. Ez természetesen sem Benkőt, sem Bazsarózsát nem érdekelte… “Hát így biztos nem szeretne kinézni senki, hiszen nagyon kövér a combom” – mondta a fiatal táncoslány, aki falatnyi bikiniben mutogatta magát a medencében úgy, hogy még a sminkje is elkenődött. 

Benkő Dániel szerint Bazsarózsának még másfél kilót kell fogynia

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top