Sztárok

Horváth Éva a kisfia születése után máris modellkedik – szerinted megéri?

Horváth Éva kisfia, Kristóf még csak két és fél hónapos, de ő máris munkába állt. A modellért kapkodnak a különböző márkák, hiszen szülés ide vagy oda, Éva elképesztően jó formában van.

A modellek a kamerák kereszttüzében élnek, ahol mindig hatalmas nyomásnak vannak kitéve külsejüket illetően. A várandósság ideje alatt természetesen rájuk is felszalad jó pár kiló, de kinézetük is kenyérkereseti eszközüknek számít, így hamar formába akarnak lendülni. Így van ezzel Horváth Éva is, aki két és fél hónapja adott életet első gyermekének, és máris bombaformában van. Nem csoda hát, hogy kapkodnak érte a fotósok – nem várt sokáig, újra munkába állt. 

Horváth Éva kisfia születése után máris munkába állt - szerinted megéri?

Éva egyébként a Miss Balaton szépségversenyének egyik fontos szereplője, ahol már nagyban zajlik a felkészítés a döntőre. A modell tehát már egy hónapja dolgozik, de ez az első fotózása a kisfia születése óta. Vajon ki vigyáz ilyenkor a kis Kristófra?

Már két és fél hónapos a kis Kristóf
Gyorsan repül az idő: Kristóf már két és fél hónapos 
Fotó: instagram/evahorvathofficial

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top