Sztárok

65 milliós luxusautót vezet Vajna Tímea

Vajna Timi imád gyönyörű helyeken, szép autók és híres emberek mellett pózolni – de hogy ezeket egy nap alatt véghez vigye?! Andy Vajna feleségének ez is sikerült!

Vajna Timi és Andy Vajna nemrég újra egyesültek, hiszen a filmproducer ellátogatott Los Angelesbe feleségéhez, aki éppen az amerikai vízum megszerzése érdekében tartózkodik az államokban. Timi gyakorlatilag az amerikai álmot éli: strandol, vásárol, angolul tanul, edzeni jár, és emellett folyamatosan posztol a közösségi oldalaira. A minap éppen Sylvester Stalloneval futott össze, akivel persze gyorsan lőtt egy közös fotót is. 

65 milliós luxusautót vezeti Vajna Tímea

Vajna Timi egyébként az amerikai nyugdíjasok egyik közkedvelt autóját, egy Cadillacet vezet, aminek értéke 20-25 millió forint körül mozog. Persze, az újabb típusokat már a fiatalabbak is vezetik, mint például Andy Vajna felesége. 

65 milliós luxusautót vezeti Vajna Tímea

Most viszont nem a saját autóját (vagyis nála már nem tudni) vezeti, hanem az egyik ismerősük kocsiját kapta meg. Az Aston Martin ezen típusának piaci értéke 65 millió forint körül van, amit valljuk be, kevesen engedhetnek meg maguknak… 

65 milliós luxusautót vezeti Vajna Tímea

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top