Sztárok

Pásztor Anna puszikupont oszt a mobiltelefonokért cserébe

Pásztor Anna a valós élményekre szavaz, és erre buzdítja a közönséget is. Ezért pedig még puszilkodni és ölelkezni is hajlandó.

A Wood­stock az ugaron nevű fesztivált az Anna and the Barbies zenekar hívta életre Ópusztaszeren. Az augusztus 1-jétől 4-éig tartó fesztivál a különböző tanfolyamok és programok mellett idén először nagyszínpaddal várja a közönséget, ahol olyan zenekarok lépnek fel, mint a Quimby, a Tóth Vera Trió, az Elefánt és a Jónás Vera Experiment, a valós élmény érdekében pedig Pásztor Anna hadat üzent az állandó fotózkodásnak.

“A digitális világ az egyik legkomolyabb drog, aminek az elhagyásával egy igazán bájos való világba csöppenhet az ember. Rendkívül fárasztó, hogy amikor végre kijutunk a természetbe, tücskök, bogarak, holdfény és csillagok közé, vakukkal kell bajlódnunk. Minden bokorban szelfizünk, megáll az idő, és csak kattog az élet. A fesztiválozóknak lehetőségük lesz leadni a telefonjaikat egy biztonságos megőrzőpontra, cserébe puszi- és öleléskuponokat adunk nekik, amit a zenekarunk bármely tagjánál beválthatnak, sőt a jelek szerint a kezdeményezéshez több együttes is csatlakozik” – árulta el a Borsnak Pásztor Anna, aki hisz abban, hogy egy kaland nem a fotók miatt lesz emlékezetes, sokkal inkább attól, ha teljes mértékben megéljük a pillanatot.

Pásztor Anna puszikupont oszt a mobiltelefonokért cserébe

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top