Sztárok

Kembe Sorel félti gyermekét Kondákor Zsófi új párjától

Megkezdődött a pereskedés az egykori színészpár gyermeke, a három és fél éves Katja felügyeleti jogáért. Az első tárgyaláson már túl vannak, a per ősszel folytatódik...

A két színész, Kondákor Zsófi és Kembe Sorel a Jóban Rosszban forgatása közben szeretett egymásba, de tavaly decemberben bejelentették: külön folytatják az életüket. Akkor a gyermekük, Katja az édesanyjánál maradt, de ez nemsokára megváltozhat. 

Itt még minden rendben volt, most már egymással háborúznak
Itt még minden rendben volt, most már egymással háborúznak

“Amikor elköltöztem, nem akartam kiszakítani a kislányom a megszokott környezetéből, fel sem merült bennem, hogy magammal vigyem. Közben azért tudtam, hogy Zsófinak már régen új szerelme van egy kétgyermekes családapa személyében, akinek közben egy másik kapcsolatból született gyereke” – mondta Kembe Sorel a Story magazinnak, és azt is elárulta, hogy volt párja új kedvese problémás ember, ezért indította el a pert a felügyeleti jogért. “Én mindkettőjüknek sok boldogságot kívánok, csak a kislányomat hagyják ki ebből az egészből!”

Kembe Sorel félti gyermekét Kondákor Zsófi új párjától

További részletek a ma megjelent Story magazinban.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top