Sztárok

Hujber Ferenc elköltözött a családjától

A színész az utóbbi időben egy barátjánál húzza meg magát, ugyanis nemrég elköltözött otthonról. A családi drámán kívül kábítószer-birtoklás miatt is fájhat a feje.

Hujber Feri korábban már jelezte a közösségi oldalán, hogy elválik feleségétől, Tölgyesi-Khell Cynthiától, de a gyerekek miatt megpróbálták rendbe hozni a házasságukat. Nos, úgy tűnik, ez nem sikerült, hiszen a színész egy ideje már a barátjánál lakik – elköltözött a családjától.“Otthagyta a szentendrei otthonát, a feleségét, a kisfiát, a kislányát, és most Budapesten, egy Duna-parti lakásban húzza meg magát” – mondta Feri egyik ismerőse a Story magazinnak. 

Fotó: tv2.hu
Itt még teljes volt a család
Fotó: tv2.hu

Hujber Feri felesége nem minden ok nélkül dobta ki férjét, Cinthya áprilisban még a rendőröket is kihívta rá, akik kényszerítés vádat emeltek ellene. A hatóság ekkor a gyámügyet is értesítette, mert a szülők viselkedése káros lehet a gyerekekre nézve. Azóta ezzel kapcsolatban még nem született döntés, a kényszerítés vádját viszont megúszta. A Story úgy tudja, hogy amikor Cynthia kihívta a rendőrséget, a színésznél kábítószergyanús anyagot is találtak – később aztán eljárást indítottak drogbirtoklás gyanúja miatt. Az a döntés született, hogy rendszeresen részt kell vennie önismereti és életvezetési előadásokon, cserébe elkerülheti a büntetést. Feri Facebook-posztjai alapján ezzel azonban egyáltalán nem szeretne élni: “Menjen a f***om, én nem megyek, Kicsim! Sosem mernek hozzám nyúlni… Félnek… Jól teszik” – reagált egy kommentre a színész. Ez nem új keletű dolog Hujbernél, hiszen korábban többször is felmerült, hogy tudatmódosító szerekkel él – a márciusi Mokka-adás óta sokan aggódnak érte.

Hujber Ferenc elköltözött a családjától

 

További részletek a ma megjelent Story magazinban!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top