Sztárok

Hajdú Péter miatt szűnik meg Havas Henrik műsora

Havas Henrik állítólag jól fogadta a hírt, hogy le kell mondania a szórakoztató műsoráról az ATV-n, méghozzá Hajdú Péter miatt.

Bár igen jó nézettségi eredményeket produkált a Henrik angyalai című szórakoztató műsor, mégis megszűnik. Havas Henrik műsorában adásonként három nő (színészek, énekesek, közszereplők) vendégeskedett, a tanár úr velük beszélgetett szakmáról, magánéletről. A nézők szerették a műsort, de a nézettségi adatok meg sem közelítették Hajdú Péter Esti frizbi című show-jáét. Kézenfekvő volt a csatorna vezetőségének döntése, amikor kiderült, hogy takarékoskodniuk kell: Havas műsorát tették parkolópályára. Havas Henrik persze nem marad munka nélkül, továbbra is képernyőn lesz politikai műsoraival, a Havas a pályán és a Nap híre blokkal, de a szórakoztató műfajtól elbúcsúzhat – írja a Bors.

A lap megtudta, hogy a kereskedelmi csatorna a jövőben hosszabb műsoridőt szán a kiváló nézettségi adatokat produkáló Frizbinek – a megszokottak mellett egy új blokk (játék) is lesz a műsorban –, illetve a nyáron ismétléseket sugároznak, többek között ezért is kellett felszabadítani műsoridőt.

Keresték Hajdú Pétert és Havas Henriket is az ügyben, de egyikőjüket sem érték el.

Hajdú Péter miatt szűnik meg Havas Henrik műsora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top