Sztárok

Moziba kerül Spielberg filmje Eszenyiről?

Tavaly januárban készült egy kisfilm, beharangozója szerint idén nyáron mozikba kerülhet Spielberg filmje, amit Eszenyi Enikő elrablásáról forgatott. Persze mindez csak tréfa, valójában kollégái lepték meg az igazgatónőt egy ilyen videóval.

Születésnapja alkalmából vicces videóval lepték meg kollégái Eszenyi Enikőt még januárban. A színésznő sokáig gondolkodott, hogy megossza-e a remekművet, s végül úgy döntött, a követői is láthatják a nem mindennapi kisfilmet. “Januárban ezzel a kis videóval leptek meg a munkatársaim a születésnapomon, én nagyon sokat nevettem rajta. Ez egy ál-filmtrailer, kicsit becsapós, ne keressétek a mozikban” – írta posztjában a Vígszínház igazgatója, akiről nemrég érdekes nyílt levelet osztott meg korábbi kollégája, Néder Panni.

A meglepetésben egyébként több színész is részt vett, de a színház háttérdolgozói is kivették a részüket a munkából. A történet szerint Eszenyit elrabolták, és váltságdíjként jegyeket követelnek érte, a filmet pedig Steven Spielberg rendezi: 2017 nyarára ígérték, de senki sem várja, hiszen mindez csak tréfa.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top