Sztárok

Dér Heni szigorú, vallásos nevelést kapott

Peller Mariann "Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Dér Heni nyújt betekintést életének azon részébe, amiről nem beszélt eddig senkinek, valamint különleges képességéről is mesél.

Dér Henit mindenki nagyon pörgős, vagány lánynak ismeri, ám a felszín alatt ennél sokkal több van. Egy olyan személyiség, aki feltölt másokat a belőle áradó energiáival, és pozitív életszemlélete a környezetére is hatással van. Heni szigorú erkölcsű vidéki családban született. Nagyon vallásos nevelést kapott, ami a mai napig hajtja.

Dér Heni szigorú, vallásos nevelést kapott

“Gyerekkoromban naplót vezettem, és pár éve ismét a kezembe került, nagyon érdekes volt újraolvasni. Volt benne egy olyan mondat, hogy bárcsak Magyarországon lehetnék híres énekesnő. Ahogy olvastam tovább, kiderült, hogy a legtöbb kívánságom, amit leírtam, beteljesült. Azóta is csak pozitív mondatokat írok le vagy mantrázok magamban, hiszen ha pozitív dolgokkal foglalkozik az agyunk, akkor egy idő után tényleg sokkal több jó fog velünk történni” – kezdte az énekesnő, aki nemrég újra összemelegedett volt szerelmével, és már az esküvőt tervezik. 

Heni beszámolt egy olyan képességéről is, amit eddig csak keveseknek árult el. Auralátóként mindenkinek látja a színeit, Peller Mariann aurája például zöld és narancssárga, míg saját magát rózsaszínes, lilás árnyalatokban látja. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top