Sztárok

Macaulay Culkin újra kirobbanó formában van – így néz ki most

Macaulay Culkin, a Reszkessetek betörők! Kevinje végre lecserélte az ápolatlan, hanyag külsejét, és most egészséges felnőtt férfinak látszik. A hírek szerint pedig a szerelem is megérkezett az életébe, Brenda Song személyében.

Egykor a világ legcukibb színészének és feltörekvő tehetségnek tartották, de hamar szertefoszlott a hollywoodi álom. Macaulay Culkin nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött népszerűséggel és – mint a gyerekszínészek elég nagy része – féktelen bulizásba kezdett, amit gyakran alkohollal és droggal vegyített. Az utóbbi időben csak erről lehetett hallani, most azonban láthatóan összeszedte magát. 

Fotó: profimedia
Macaulay Culkin szépen összeszedte magát
Fotó: profimedia

Sőt, a legújabb hírek szerint újra randizik, méghozzá Brenda Song színésznővel, akivel a hamarosan moziba kerülő Changeland című filmben dolgoztak együtt. Azt pletykálják, hogy már a forgatások alatt közelebbi viszonyba kerültek egymással, és azóta is találkozgatnak. Nos, az biztos, hogy a szerelem neki is jót tett!

Brendaval a Changeland című filmben szerepelnek együtt
Brendával a Changeland című filmben szerepelnek együtt
Fotó: facebook/Brenda Song

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top