Sztárok

Gyönyörű lányokban idén sincs hiány: íme a Miss Balaton döntősei

Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Íme azok a lányok, akik még versenyben vannak a koronáért!

A júniusi castingról továbbjutott 24 versenyzőt várta hétfőn a Miss Balaton 2017 csapata Balatonfüreden. A lányokat a második fordulón is a verseny trénerei segítették a felkészülésben. Magony Szilvi, Marton Adrienn, Polgár Kriszti és Dobó Ági hasznos tanácsokkal látta el a szépségeket.

Gyönyörű lányokban idén sincs hiány: íme a Miss Balaton döntősei

“Az első castingon elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy ki milyen jól mutat a fürdőruhájában, és milyen benyomást tesz ránk. A második castingon már sokkal inkább próbára tesszük a lányokat, hogy lássuk, ki az, aki valóban meg tudja állni a helyét egyrészt az augusztusi döntőn, de akár később mint Miss Balaton szépségkirálynő is” – árulta el Iszak Eszti, a zsűri egyik tagja. 

Gyönyörű lányokban idén sincs hiány: íme a Miss Balaton döntősei

“A mai napon a lányokra nemcsak profi sminkben és frizurában voltunk kíváncsiak, de smink nélkül is szerettük volna látni őket. Bár azt hittük, hogy ez a legtöbb versenyzőt majd kimozdítja a komfortzónájából, jó volt látni, hogy magabiztosak maradtak, és így is jól érezték magukat a bőrükben. Én minden évben elsősorban a lányok természetességét figyelem, azt, hogy mennyire bájosak és kedvesek, mert szerintem ez az, ami igazán széppé tud tenni valakit” – mondta Epres Panni, a zsűri elnöke. 

Gyönyörű lányokban idén sincs hiány: íme a Miss Balaton döntősei

A második castingról 12 lány jut tovább, akik az augusztusi finálén mutathatják meg magukat a nagyközönségnek. A döntősök névsorát a Miss Balaton Facebook-oldalán és a www.missbalaton.hu oldalon hirdetik ki július 31-ig. A kiválasztott versenyzőkre egy ötnapos felkészítő tábor vár, mielőtt a döntőn színpadra lépnek. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top