Sztárok

Még egy fotó sem készülhet Keira Knightley-ról Budapeten

Párizsban játszódik, de Magyarországon forog a Colette­ című amerikai film, Keira Knightley főszereplésével. A színésznő nem túl közvetlen a rajongóival, de még a kollégáival sem.

Keira Knightley több mint egy hónapja Budapesten forgat, de kerüli a nyilvánosságot és az embereket. “Egyáltalán nem barátkozik senkivel, nagyon hűvös mindenkivel, és a közelébe sem mehetünk” – tudta meg a Blikk egy stábtagtól. Ráadásul a színésznő nem szívesen mászkál a városban sem, egy hónapja nem készült róla még egy telefonos fotó sem, ami köszönhető többek között annak a hatalmas biztonsági hálónak, ami körülveszi.

Ugyan a stáb a belváros több pontján – mint például az egykori Moulin Rouge-ban, a Művész kávézóban, a Szabadság téri Expressz-házban, a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Könyvudvarban és a Kodály köröndön – is forgatott, de olyan óvintézkedések mellett, ami ritka. Ugyanis nemcsak a filmben szereplő statisztákkal és a stábtagokkal iratnak alá titoktartási szerződést, de a különböző bérelt helyszíneken egyébként dolgozóknak is sok mindent be kell tartaniuk.Az egyik helyszínen például elvették az ott dolgozók telefonjait a biztonsági őrök, nehogy akár csak egy kép is készülhessen Keira Knightley-ról.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top