Sztárok

FINA 2017: társkeresőn kutatják a szerelmet a vizes vb sztárjai

Bár a vizes vb sztárjai a versenysorozat alatt leginkább a sportra koncentrálnak, nem vetik meg a szórakozást sem. Egy-egy nehéz nap után még egy randi is belefér, ez pedig úgy a legkönnyebb, ha társkeresőn kutatnak a csajok után.

Örök kérdés, hogy miért tölti le valaki a Tindert: akárhogy is csűrjük-csavarjuk, ez a társkereső a szexpartnert keresőknek kedvez elsősorban, hiszen itt nem térképezi fel senki a csodálatos belső értékeinket első körben. Főleg nem akkor, ha valaki két hétig, egy világverseny miatt tartózkodik csupán Budapesten. Nem tudhatjuk, hogy a FINA 2017 sportolói erre a rövid időre keresnek elfoglaltságot, vagy az örök szerelem reményében kutatnak, de az biztos, hogy ha véget ér a vizes vb, az megnehezíti a kapcsolattartást. 

Az általános hiedelem, miszerint a Tinder csak szextárskeresőként funkciónál, a külföldi sportolóknál beigazolódni látszik. Na jó, azért hiszünk még a tündérmesékben, néha ez is bejön, de az esetek nagy százalékában inkább előbbi állításunk helytálló. Mutatjuk azokat a sportolókat, akik rövid magyarországi tartózkodásuk ideje alatt így próbálnak csajozni. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top