Sztárok

Pártos Csilla csapdát állított Pécsi Ildikónak?

Még mindig dúl a háború Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között. Először a művésznő fia és volt felesége pereskedtek, mostanra azonban ő vív végeláthatatlan csatát egykori menyével.

Pécsi Ildikó továbbra is fia helyett vívja a háborút volt menyével, Pártos Csillával. A gyerektartás miatt kirobbant pereskedést Pártos Csilla a gyermeke édesapjával kezdte, de amikor kiderült, hogy volt férje nem tud visszamenőleg fizetni, mert nem volt saját keresete, az ügy fordulatot vett. Már Pécsi Ildikótól követelik a rokontartást, aki azonban nem rest bizonyítani saját igazát. 

Most már hamis tanúzás is lehet a vád, amit a törvény rendkívül szigorúan büntet. 

Dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje mondta el a Best magazinnak, miképp alakulhatnak a dolgok. “Csaba egy korábbi perben azt állította, hogy 460 ezer forintot tesznek ki a havi költségei, neki azonban nincs bevétele, így ezzel az összeggel az édesanyja támogatja őt. A nagymama viszont úgy nyilatkozott most a bíróságon, hogy havi 300 ezer forint a bevétele, és arra sem emlékszik, mikor és mekkora összeggel támogatta a fiát” – vázolta a helyzetet az ügyvéd. 

Az ügyvéd által elmondott tények alapján vagy a művésznő fia, Csaba állított valótlanságot a korábbi tárgyalásokon, vagy Pécsi Ildikó most… A per végén így akár felelősségre is vonhatják emiatt – írja a Best.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top