Sztárok

Veszélybe került Mádai Vivien házassága

Mádai Vivien rengeteget dolgozik, mi komoly problémákat okozott a házasságában. Végül a Mokka és a Balaton hozta meg a szükséges változást.

Mádai Viviennek már többször is komoly konfliktusai voltak a férjével a rengeteg munkája miatt. Ugyanis volt idő, amikor a különböző időbeosztásuk miatt szinte nem is találkoztak. A férje pedig szerette volna, ha a műsorvezető több időt tölt vele és a kisfiúkkal, Zénóval.

A probléma májusban éleződött ki és a nyár sem hozott enyhülést, Mádai Vivien ugyanis nemrég forgatta le a TV2 őszi grandiózus show-műsorát, a Ninja Warrior Hungaryt, melynek az egyik társműsorvezetője lesz. Aztán pedig a Mokkával együtt a Balatonra költözött, de ez a lépés inkább segítséget nyújtott a családnak, mint problémát. “A nyári leköltözés időszakára a családom, vagyis a férjem és a kisfiam is velem tudott jönni. Gyakorlatilag a munka hozta meg számomra a nyaralást, reggel adásban vagyok, aztán az egész délután a mienk” – mesélte a Borsnak Mádai Vivien

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top