Sztárok

Élete legjobb munkáját kapta meg Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor az álommunkájáról beszélt, és közben kitért arra is, hogy mi az, amit viszont nagyon hiányol az életéből.

Gundel Takács Gábor idén februárban mondott fel a köztévénél, és azóta rendezvények és sportesemények rendszeres házigazdája – most éppen a hazánkban zajló vizes világbajnokság balatonfüredi helyszínén dolgozik.

“Azt hiszem, hogy ez életem legjobb munkája! Kint vagyok a Balaton partján, nézem az ország eddigi legnagyobb sporteseményét, ráadásul még arra is jut időm, hogy élvezzem a várost. Fantasztikus, hogy a világ minden tájáról itt vannak a sportolók, és ennek köszönhetően egy egészen új hangulatot kapott Balatonfüred” – áradozott Gundel Takács Gábor, aki naponta közvetít a lelátón ülő nézőknek a világversenyről.

Ám a Blikknek elárulta azt is, hogy egyvalami nagyon hiányzik az életéből, de valószínűleg már nem sokáig kell nélkülöznie. “Bevallom, hiányzik a kvízműsorok izgalma. A tervek szerint a közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm, de egyelőre folynak a tárgyalások, így konkrétumról nem beszélhetek” – mondta.

Élete legjobb munkáját kapta meg Gundel Takács Gábor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top