Sztárok

Rékasi Károly visszatérését megnehezíti a fia megnyilvánulása

Rékasi Károlynak kettős érzései vannak a fia politikai szerepvállalásával kapcsolatban, ami miatt akár bizonyos munkáktól is eleshet a színész

Rékasi Károly és Détár Enikő fiának,  a 16 éves Rékasi Zsigmondnak markáns véleménye van a politikáról. A Ligetvédők mozgalmának aktív tagja, aki sorra tölti fel az internetre azokat a videókat, amelyekben kormányváltásról vizionál, verset is írt a témában. Az egyik szószólója lett a budapesti Városligetben álló, kivágásra ítélt fák megóvásáért harcoló csoportnak.

A Bors úgy tudja, Rékasi Károly korántsem boldog fia közéleti szerepvállalásától. Egyrészt azért, mert nem titkoltan konzervatív értékrendet vall, másrészt, mert a fia politikai megnyilvánulásai megnehezíthetik színpadi visszatérését.

Rékasi Károly visszatérését megnehezíti a fia megnyilvánulása

“Karcsi a balesete óta két és fél éve vár arra, hogy végre visszatérhessen a József Attila Színházba. Igaz hittel szereti ezt a szakmai műhelyt, már-már mániákusan. A teátrum vezetése, bár nem ildomos ezt kimondani, kormánypárti politikai körökkel szimpatizál, így Kari munkáktól eshet el a liberális nézeteket hirdető gyereke miatt. Hallottam egy társaságban Ré­kasit er­ről beszélni. Azt mondta, hogy míg rettentő büszke Zsebire azért, mert költő, mert gondolatai vannak, amelyeket remek versek formájában vet papírra, addig károsnak és nagyon korainak tartja a politikai aktivitását” – mondja a lapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top