Sztárok

Hogy Kozso mitől pörög, azt mi is szeretnénk tudni

Csak úgy sugárzik a pozitív energia Kozsóból, aki ma reggel a Mokkában beszélt. Hogy miről, azt most nehéz lenne elmondani, de a balatoni delfinektől (?) az új zenéjén át egészen a kiadós reggeliig mindenről ejtett egy-két szót.

Szégyen vagy sem, nemigen tudjuk megmondani, miről beszélt Kozso abban a közel hét percben, amikor ma reggel a Mokkában szerepelt. Az már az első pillanattól kezdve világos volt, hogy nagyon eleven, pörgött, táncolt, mintha a színpadon lenne, vagy zenét hallana.

via GIPHY

Ez még egy zenésztől nem is lenne szokatlan. Noha zene nem szólt, és a Mokka riportere igyekezett elindítani a beszélgetést, ennyitől még nem neveznénk furcsának a látottakat.

Kozso örökmozgóként tolta végig a beszélgetést, amiből összegezve a következők derültek ki: 

  • Amerikában (ahol komoly sztárokkal lépett fel) és Erdélyben adott koncerteket (talán innen a hirtelen jött akcentusa is???). 
  • Azért fotózta magát, mert visszajött valami fíling a balatoni katamaránozás közben: “Az érzések, a szerelem, az ébredések, a kaják, a vizek, mindent imádok, MINDENT! Pozitíven csak!”
  • Azért ilyen vidám és lelkes Kozso, mert a “Balaton partján, közepén, Tihany mellett csak imádni lehet.” 
  • Hogy már 30 éve mindent imád: “A kaját, a zenét, az ismerkedést, a szerelmet, az öleléseket, de mindent. A napot is, ami 365 napon át mindennap süt, pláne Magyarországon.”
  • Kozso roborálószereket szed
  • Szereti a jó kiadós villásreggeliket, öt tojásból rántotta, és a csípős dolgokat is szereti, mert – idézzük – “a magyarok is szeretik ezeket a csípős dolgokat, egyre kevesebbet, de most már egyre többen szeretnénk becsábítani mindenkinek, hogy már egyenek egyre több csípős dolgot.”
  • “Itt vannak delfinek is. Természetesen a Balatonban delfinek. Ez a világ legjobb érzése” – mondja Kozso a Balatonra mutatva
  • Az embereknek köszönheti, hogy sikerült felépülnie, és két hónap múlva új zenék jönnek.

Bár Mádai Vivien úgy konferálta fel Kozsót, hogy az énekes újra szerelmes, és erről beszélgetnek vele, ezt a részt gyorsan rövidre zárták azzal, hogy erről nem kíván beszélni a sztár. Ahogy Kozso áramlopási ügye sem került terítékre.

Az egész beszélgetés alatt, ahogy a riporter fogalmazott, irigylésre méltó mozdulatsort mutatott be Kozso, aki végig pörgött. “Michael Jackson reggel már. Ettől jobban már csak mi ketten.”

via GIPHY

És akkor még egy utolsó jelenet:

Kozso búcsúzóul még ennyit mondott: “Nagyon-nagyon jó érzés, most már reggel igazi őrület. Menjünk és bulizzunk egyet!”

De ezt az egész jelenetet nézd meg, ha szeretnéd hallani Kozso akcentusát, vagy látni az előadásmódját:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top