Sztárok

Hiába a változás, így is bajban vannak Sebestyén Balázsék

Hiába szánták rá magukat a névváltoztatásra Sebestyán Balázsék. A Reggeli Show nevét még nem sikerült mindenhonnan eltüntetni, és ez sokba kerülhet.

Sebestyén  Balázs ellen volt munkaadója, a Class FM indított pert, mert szerintük a Reggeli Show – nevében és a logó megjelené­sében is – az ő régi műsorukra, a Morning Show-ra hasonlított. A bíróság ideiglenes intézkedés keretében minden formában eltiltotta Balázsékat a Reggeli Show névhasználatától. A műsorvezető pénteken jelentette be, hogy Balázsék címmel folytatódik tovább a műsor.

Ennek ellenére még nincs vége a hercehurcának, mert sok időbe telik az átállás. Több platformon még mindig a régi név szerepel, így tovább ketyeg a napi akár 200 ezer forintos bírság, amíg bárhol a Reggeli Show nevet használják. Hétfő reggelre a rádióadó honlapján már nyoma sem volt az elnevezésnek, ám a  Facebookon, az Instagramon, sőt az egyik legismertebb honlapon – ahol az adásokat lehet visszahallgatni – is ott virított a “tiltott” név. A Blikk úgy tudja, hogy minden közösségi médiaoldalon elindították a névváltoztatási procedúrát, ám még nem értek a végére.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top