Sztárok

Sebestyén Balázs megvert egy bohócot a 40. születésnapján

Ma ünnepli 40. születésnapját Sebestyén Balázs! A műsorvezetőt az ünnepi alkalomból egy különleges ajándékkal lepték meg a kollégái – birkózhatott egy bohóccal.

Ha Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri nevét egy mondatban említik, abból csak valami vicces dolog sülhet ki. Nem történt ez másképp ma sem, Balázs 40. születésnapján. A műsorvezetőt meglepték a barátai, és a Rádió1 épületéhez rendeltek egy bohócot, amihez egy bokszkesztyűt is kapott. Balázs élő adásban ütötte-vágta a kisgyerekes szülinapok elengedhetetlen kellékét. Igazából nem is nagyon tudunk mást hozzáfűzni, a videó magáért beszél!

Mióta a srácok otthagyták a Class FM-et, sok kérdés van. Most éppen a Morning Show–Reggeli Show néven megy a mizéria, a műsor emiatt most már Balázsék néven fut. Ez azonban nem szakíthatta meg az ünnepi hangulatot, a műsorvezetőt nemcsak kollégái, hanem az RTL Klub Reggeli házigazdái, Peller Anna és Mikike is köszöntötték. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top