Sztárok

Pécsi Ildikó kőkemény kijelentést tett

Pécsi Ildikó már régen nem szerepelt beszélgetős műsorban, az Egyenes beszéddel azonban kivételt tett. A perről is beszélt, és a műsor vége felé komoly kijelentést tett.

Pécsi Ildikó az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt.  Vujity Trvtkoval beszélgetett a pályájáról, és szóba került volt menyével való jelenlegi pereskedése is. Pécsi Ildikó kemény szavakat használt. Mint mondta, soha nem békülne ki a volt menyével, Pártos Csillával. Leszögezte, hogy ő alapvetően olyan személyiség, aki nem tud megbocsátani, erre még a férjét is figyelmeztette annak idején, amikor összeházasodtak.

Pécsi Ildikó a perrel kapcsolatban még elmondta azt is, hogy nagyon sok minden nem igaz, amit az újságok írnak, többek között az sem, hogy komoly betegsége miatt nem ment el a tárgyalásokra. Azért nem ment, mert azt mondták neki, hogy nem szükséges ott lennie, szögezte le.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top