Sztárok

Liptai Claudia ebben a műsorban tér vissza a képernyőre

Hamarosan újra a képernyőn lesz látható Liptai Claudia. A tévés abba a műsorba tér vissza, amelyben elköszönt kisfia születése miatt.

Visszatér a képernyőre Liptai Claudia: a TV2 Sztárban sztár című show-jának zsűritagjaként láthatják újra a nézők – értesült a Blikk.

A 43 éves tévés ugyan a jövőben sokkal több időt szeretne a gyerekeivel tölteni, illetve a színházzal és az egyéb projektjeivel foglalkozni, az egyik kedvenc műsorának azonban nem tudott nemet mondani. Így visszatér abba a zsűriszékbe, ahonnan kisfia, Marcell születése előtt távozott tavaly ősszel.

 

Főműveim #everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #csodastestverek #perszeapankacsodasabb #marcinakmegfogalmasincs

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudiának ugyan augusztus végén lejár a szerződése a TV2-vel, amelyet nem is hosszabbít meg, szabadúszóként azonban először biztosan azon a kereskedelmi csatornán láthatják a nézők először, amely sztárrá tette. 

 

Időutazás a fiammal❤️ #everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #minthaanyukamlenneakepen

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

A TV2 nem kívánta kommentálni a bulvárlap értesüléseit, Liptai Claudia menedzsmentje azonban nem cáfolta a tárgyalások tényét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top