Liptai Claudia ebben a műsorban tér vissza a képernyőre

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hamarosan újra a képernyőn lesz látható Liptai Claudia. A tévés abba a műsorba tér vissza, amelyben elköszönt kisfia születése miatt.
2017. 07. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Visszatér a képernyőre Liptai Claudia: a TV2 Sztárban sztár című show-jának zsűritagjaként láthatják újra a nézők – értesült a Blikk.

A 43 éves tévés ugyan a jövőben sokkal több időt szeretne a gyerekeivel tölteni, illetve a színházzal és az egyéb projektjeivel foglalkozni, az egyik kedvenc műsorának azonban nem tudott nemet mondani. Így visszatér abba a zsűriszékbe, ahonnan kisfia, Marcell születése előtt távozott tavaly ősszel.

 

Főműveim #everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #csodastestverek #perszeapankacsodasabb #marcinakmegfogalmasincs

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudiának ugyan augusztus végén lejár a szerződése a TV2-vel, amelyet nem is hosszabbít meg, szabadúszóként azonban először biztosan azon a kereskedelmi csatornán láthatják a nézők először, amely sztárrá tette. 

 

Időutazás a fiammal❤️ #everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #minthaanyukamlenneakepen

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

A TV2 nem kívánta kommentálni a bulvárlap értesüléseit, Liptai Claudia menedzsmentje azonban nem cáfolta a tárgyalások tényét.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus