Sztárok

UFO Zsolti megszabadult béklyóitól

Sikerült a bírónő lelkére beszélnie a kerítéssel vádolt UFO Zsoltinak, így feloldották a lakhelyelhagyási tilamat az énekessel szemben.

2012-ben vádolták meg üzletszerű kerítéssel és helyezték előzetes letartóztatásba az UFO együttes énekesét, Varga Zsoltot. A férfi svájci bordélyházakba közvetített ki lányokat, akik keresetéből részesedést vont le, valamint a bordélyháztól is kapott fejpénzt az új lányok után.

UFO Zsolti megszabadult béklyóitól

Varga Zsolt két évet töltött előzetesben, azóta lakhelyelhagyási tilalom alatt állt, azaz Budapestet csak bírói engedéllyel hagyhatta el, az országot pedig még úgy sem. “Terhesnek érzem ezt a béklyót. Kérem a bírónőt, több mint három év után szüntesse meg ezt a kényszerintézkedést” – mondta a zenész a tegnapi tárgyalásán, írja a Blikk.

Ügyvédje szerint Varga “életvitele rendezetté vált, házasságot kötött, feleségével házat vásárolt, és családot szeretne alapítani”, valamint “jövedelmét és presztízsét is emelné, ha más hazai zenészekhez hasonlóan a szomszédos országokban is folytathatna előadóművészi tevékenységet”. A bíróság végül elrendelte a kényszerintézkedés megszüntetését.

“Köszönöm! Végre minden bilincs lekerült rólam!” – mondta a bíróságon Varga Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top