Sztárok

Az 50 éves Pamela Anderson soha nem volt ilyen szép

Többször láttuk villantani – ruha nélkül, apró bikiniben –, mint más hollywoodi sztárt, de Pamela Anderson ilyen szép még egy fotósorozaton sem volt. Nemrég ünnepelte az 50. születésnapját, és a jelek szerint jót tett neki, hogy elfogadta a korát.

Egy bájos szőke lány volt, amikor bekerült a Baywatch sorozatba, azután Pamela Anderson már egyre inkább csak a mellmérete miatt volt beszédtéma.

Csak a nosztalgia kedvéért mutatjuk, milyen volt annak idején Pamela Anderson:

1992-ben Pamela Anderson a Baywatch forgatásán még csak egy volt a helyes kis szőke lányokból
1992-ben Pamela Anderson a Baywatch forgatásán még csak egy volt a helyes kis szőke lányokból

Elég is a múltidézésből, sokkal inkább azt akartuk megmutatni, hogy a július elsején 50. születésnapját ünneplő színésznő ezúttal nem egy szokásos Pamela, a pucér képsorozattal örvendeztetett meg bennünket, de nem ám! Hanem elegáns RUHÁS fotókkal. 

Pamela Anderson 50 évesen remek formában van
Pamela Anderson 50 évesen remek formában van
fotó: Profimedia

Igen, valóban szétplasztikázta magát, de most már Anderson is vállalja magát smink nélkül, kócosan is, sőt kisfilmben is szerepelt így. Azt mondja, sokáig tartott, de végre elfogadta magát, és már nem akar rálelni az örök fiatalság titkára, ami egyértelműen nem a botox. 

Ugyanolyan bájos ezen a képen, mint egykor, amikor Pamela Anderson még kezdő színésznő volt
Pamela Anderson ugyanolyan bájos ezen a képen, mint egykor, amikor még kezdő színésznő volt

Mindig mondogatják nekem, hogy »újítsd meg magad, újítsd meg ezt, újítsd meg amazt«. Én nem újítottam meg magam. Ami történt velem, az egyszerű, őszinte fejlődés. Mindig is autentikus voltam. Már persze a ciciket leszámítva. Nekem a melleimnek van karriere” – ahogy Pamela Anderson egyszer viccesen megjegyezte, és bár a “műnők” örökös képviselőjét látják benne, ezekkel a mostani képekkel bebizonyította, hogy egészen más is tud lenni, ha akar.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top