Sztárok

Százmilliót ér a “Morning Show” brand – Sebestyén Balázs büntetést fizethet

Kemény büntetéssel számolhat a Rádió 1, ha továbbra is Reggeli Show-ként futtatják Sebestyén Balázsék napindító műsorát. Ma kiderül, bevállalják-e.

Mint tegnap megírtuk, Sebestyén Balázsékat eltiltották a “Reggeli Show” elnevezés használatától Rádió 1-es műsorukban. A döntés ellen fellebbezéssel élnek, ez azonban nem halasztó hatályú, azaz Balázsék már ma reggel sem jelentkezhetnének be Reggeli Show-ként, hacsak nem vállalják a vaskos pénzbírságot.

Százmilliót ér a

A periratban a Class FM tulajdonosa százmillió forintra tartja a “Morning Show” brandet. Ezért a bíróság napi kétszázezer forintos büntetést állapított meg, ha Sebestyén Balázsék tovább használják a fordítással képzett elnevezést. Az összeg harminc nap után havonta duplázódik, írja a Blikk.

A Rádió 1 részéről még senki sem nyilatkozott, Balázs csak a saját Facebook-oldalára tett ki egy csipkelődő megjegyzést a bíróság döntésére reflektálva.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top