Sztárok

A Barátok közt Tóbiása, Józan Laci is Kaliforniában nyaral

A Barátok közt sztárja példát vett egykori kolléganőjéről, és Amerikába utazott, amíg szünetel a műsor. Józan Laci éppen Los Angelesben van, ahonnan rengeteg fotót posztol.

A Barátok közt stábja egy hónapos, megérdemelt szünetet tart, így a színészek is szétszéledtek, és a világ különböző pontjain találkozhatunk velük. Nagy Alexa nemsokára Balira utazik párjával, Józan Laci pedig már amerikai pihenését tölti. A teljes megújulás jegyében nemrég levágatta a haját, így most új frizurával hódít Kaliforniában. 

July 4th ???????? #july4th #fuggetlensegnapja #losangeles #independenceday2017 #usa #cali #california #hollywood #actor #jozanlaszlo

Józan László (@jozan_laszlo) által megosztott bejegyzés,

Nem csak ő, Kiss Ramóna is a közelben van éppen, és Laci egyik kommentje arra enged következtetni, hogy nemsokára össze is fut régi kolléganőjével. “Ha már itt tartunk, lehetséges hogy véletlenül találkozol Ramival, mert Ő is oda ment nyaralni” – írta az egyik lelkes rajongó, mire Laci csak sejtelmesen annyit válaszolt: “Lehetséges.”

Józan Lacinak nem Los Angeles volt az első célpontja, hiszen három napja még Santa Monicáról posztolt. A kép a kikötőben készült, és még Dobó Kata is hozzászólt: “Visszamentél! De jó! Érezd jól magad!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top