Sztárok

Gombos Edina többé már nem illegális bevándorló

Gombos Edina több örömhírt is közölt a közösségi oldalán. Az egyik az amerikai tartózkodásukkal, a másik pedig a kislányával kapcsolatos.

Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt, a legnagyobb titokban költözött Amerikába Gombos Edina és családja. Minden jel arra mutat, hogy továbbra is kint képzelik el a jövőt. A műsorvezető ritkán hallat magáról, most viszont közösségi oldalán azt tudatta: igen nagy az öröm a családban, hiszen végre megszerezték a zöldkártyát, amivel nem kell attól rettegniük, hogy bármikor hazatoloncolhatják őket, mint az illegális bevándorlókat – írja a Bors

Gombos Edina nem túl bőbeszédű a kinti életükkel kapcsolatban, közösségi oldalán mindössze néha jelentkezik, interjút pedig egyáltalán nem ad. Most azt írta, egy igen fontos és izgalmas időszak kezdődött el az életükben azáltal, hogy hivatalosan is zöldkártyás család lettek az Egyesült Államokban. A műsorvezető úgy fogalmazott, hogy ez az állandó tartózkodási engedély már majdnem egyenlő az állampolgársággal. Az édesanya egy másik örömét is megosztotta rajongóival, mégpedig azt, hogy lánya, Miranda milyen kitűnően végzett a suliban, a tanév végén az iskola kitüntetését is megkapta.  

Gombos Edina többé már nem illegális bevándorló

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top