Sztárok

55 éves lett Hollywood kétarcú ikonja,Tom Cruise

Most akkor szeretjük, vagy ki nem állhatjuk a Top Gun, a Koktél, a Különvélemény és megannyi botrány főszereplőjét? Hosszan mélázunk a dolgon, majd ítéletet is hirdetünk a Tom Cruise-ügyben.

Milyen szép is lenne, ha még mindig együtt volnának: Nicole Kidman alig néhány napja múlt el 50 éves, most pedig az egykori álompár másik tagja, az épp kokainnal beterített CIA-pilótát alakító Tom Cruise érkezett szép évfordulóhoz az 55. születésnapjával. Idilli közös ünneplésről azonban nincs szó, hiszen a kapcsolat már 16 éve véget ért, Kidman Keith Urbannel él, Tom Cruise pedig Katie Holmesszal mondta ki újra az igent – ráadásul már ez is múlt idejű sztori. De még milyen sztori…

Tom Cruise születésnapja ideális az összegzésre

Na igen, helyben vagyunk. Noha hosszan lehet sorolni az okokat, amelyekért szeretjük Tom Cruise-t (mégiscsak a világ egyik legjobb, legbevállalósabb és legodaadóbb színészéről van szó, aki sok szempontból kellemes ember is), legalább ennyi negatívumot is hallunk és olvasunk róla nap mint nap: az elmúlt években, évtizedekben egymás után érkeztek a furcsa történetek a bő negyedszázada szcientológussá vált színészről, miközben sorra borultak be a kapcsolatai (Nicole Kidman és Katie Holmes mellett, ugye, ott volt még Mimi Rogers és Penélope Cruz is), ráadásul született néhány finoman szólva megosztó nyilatkozata is. Így hát ötvenötödik születésnapján mi is e tengely mentén tekintünk végig az életén, vagyis nekiállunk érvelni pro és kontra, és megpróbáljuk eldönteni, hogy végeredményben zsenialitása dacára is borzasztó alak, vagy hibái ellenére is szeretni való figura-e a jó Tom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top