Sztárok

Nagy Ervin nem adja fel, családot akar

Nagy Ervin szakmailag abszolút a csúcson érzi magát, most pedig egy új célt tűzött ki, mégpedig a magánéletében az új kedvesével, Borbély Alexandrával.

A Kincsem című filmet már több mint 400 ezren látták, a Blaskovich Ernő karakterét megformáló Nagy Ervin napjaink legnagyobb férfi­ sztárja lett, csak úgy fürdik a népszerűségben. A színész szerint a Kincsem jó energiákkal van tele, szeretik az emberek, minden adott volt a diadalmenethez. Ennek köszönhetően, úgy érzi, a csúcson van. A magánéletben szerinte egy jól menedzselt, jól élhető család jelentené számára a hasonló sikert, és nem mond le erről. Akkor sem, ha elsőre nem sikerült, és elvált – írja a Bors.

“Az a felső foka az emberi együtt­élésnek, ha családban történik, és van két-három gyerek, akik boldogan nőnek fel. Úgy gondolok a családra, mint az elérhető legjobb eredményre, és nem adom fel. Nem gondolom, hogy nekem nem ment az a műfaj. Megpróbálom még egyszer, és valószínűleg ez már életem végéig fog tartani” – mondta Nagy Ervin, de azt is hozzátette, hogy a dolog nem egyszerű. “Színészkörökben ez bonyolultabb, sok mindentől függ. Például Alexandra karrierjétől és az enyémtől is. Nem lehet csak úgy beleugrani. Ki kell várni egy nyugodtabb időszakot. A mi esetünkben az most kicsit arrébb van” – mondta.

Fotó: facebook.com/NagyErvinoldala
Fotó: facebook.com/NagyErvinoldala

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top