Sztárok

Szexi táncot lejtett Kulcsár Edina pasija, Csuti

A szépségkirálynő és barátja, Csuti immár másfél éve alkotnak egy párt. A szerelmesek mindig megörvendeztetik a rajongóikat 1-1 vicces videóval: ma például szexi táncot lejtettek a kocsiban.

Kulcsár Edina tavaly tavasszal jelentette be, hogy újra szerelmes. Azóta már összeköltözött párjával, Csutival, akivel az Édes Életben is szerepeltek több hónapon át. Edina azt mondja, a kapcsolatuk alapja a humor és a bizalom – előbbire rengeteg bizonyíték van a közösségi oldalán, hiszen nagyon sokat bolondoznak együtt. Legújabb közös videójukban Csuti vezetés közben szexi táncot lejt. A rajongók imádták, több ezer lájk és komment érkezett a poszthoz. 

“Gondoltam megmutatom nektek, hogy milyen szép színe lett a telefonomnak! Aztááán… amikor visszanéztem, hogy milyen lett a videó.. Nem is találok rá szavakat! Kíváncsi vagyok, hogy ti találtok-e…” – írta a képhez Edina, aki nemrég autóbalesetet szenvedett.

Edina egyébként a napokban megvillantotta a pocakját, ami körbejárta a sajtót. Bevallotta, hogy a nyári diétája kudarcba fulladt, de dolgozik rajta. Ismét elkezdett edzeni, ami már most meglátszik rajta. 

Nem vagyok a régi! ????????❌ @rmed_performance_lab #excerise #tired #butitry #strong #trx

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top