Sztárok

Nemet mondott Gáspár Evelin az RTL Klubnak

Az év végén kerülhet képernyőre az RTL Klub realityje, a Celeb vagyok, ments ki innen. Gáspár Evelint az elsők között hívták castingra a show készítői.

2017 őszének utolsó hónapjában kerülhet adásba a Celeb va­gyok, ments ki innen! új évada, amely ezúttal is élőben, Dél-Afrikából jelentkezik majd – értesült a Bors. A bulvárlap úgy tudja, az RTL Klub minden eddiginél fiatalabb szereplőgárdával vág neki a dzsungelnek, főként harminc alatti hírességek a kiszemeltek.

Ez is érdekelhet Megnézem

A 23 éves Gáspár Evelin neve az elsők között merült fel, ám ő végül a tanulmányaira hivatkozva visszamondta a szereplést. A Bors információi szerint Pumped Gabo, a ValóVilág ezüstérmese, Vivien, a Nyerő Páros és a Reggeli két sztárja, Peller Anna és férje, Lukács Miki, valamint az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Alexa is meghívót kapott a műsorba.

Arról, hogy kik szerepelhetnek a piacvezető kereskedelmi csatorna dzsungelrealityjében, még nagyon korai lenne beszélni” – reagált az RTL Klub.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top