Sztárok

Nádai Anikó útja a Királynőtől a saját műsorig – indul az Anikó#show. Nem várhatom el, hogy mindenki szeressen

Ha 2009-ben Nádai Anikó nyert volna egy koronát a Királynő című műsorban, akkor talán a neve elé soha nem került volna a VV, ÉNB jelző. De az élete nem így alakult, és ezt valószínűleg ő sem bánja. Való Világ, Éjjel-nappal Budapest, Farm és most egy új, saját műsor az RTL Goldon.

Kapott hideget-meleget, amiért elvállalta az új műsort, de nem ez az első eset, hogy Nádai Anikót kritizálják a közösségi oldalakon, miközben azok, akik személyesen ismerik, igyekeznek megvédeni őt. Jól állja a sarat, annyi szent, és az is biztos, hogy céltudatosan haladt előre. 

Szépségkirálynő Anikó

Nádai Anikó celebsége 2008-ban kezdődött, amikor jelentkezett a Királynő című műsorba. Abban az évben az RTL Klubon választották meg a Szépségkirálynőket. Egyszerre hármat is (Miss Earth, Miss World, Miss Universe), ám Anikónak nem sikerült nyernie. 2009-ben a Miss Earth Hungary résztvevőjeként újra próbálkozott a Királynőben.

Húszéves főiskolai hallgató Bajáról

– mutatták be Nádait, akinek fejére akkor sem került korona.

Amikor a vezetékneve Nádai helyett VV-re változott, mert Anikó a Való Világ villába költözött

Azért annyira nem volt hiábavaló az a sok mosolygás a szépségkirálynős műsorban, mert Nádai a következő évben már az RTL klub egyik legsikeresebb műsorában, a Való Világban találta magát. Ez volt a valóságshow negyedik évada, amely sok éves szünet után tért vissza újra a képernyőre. Anikó pedig új családnevet kapott. VV Anikó az utolsó párbajon vérzett el. 154 nappal a beköltözése után, az Alekosz által csak “Vígszínháznak” kikiáltott lány elveszítette a lehetőséget arra, hogy megnyerje a főnyereményt. Azonban a negyedik hely is bőven elég volt ahhoz, hogy a VV5 egyik kísérőműsorában a BeleValóban már műsorvezetőként próbálhassa ki magát.

VV Anikóból aztán ÉNB Anikó lett

A Való Világok után Anikó egy újabb RTL Klub-os műsorban kapott lehetőséget arra, hogy tovább bontogassa szárnyait. Ez volt az Éjjel-nappal Budapest, amelynek 2013-as indulásakor Anikó a főszereplője lett. 

“Egyáltalán nem bántam meg, hogy jelentkeztem a ValóVilágba, és soha nem is fogom megbánni. Annak a műsornak köszönhetem a páromat, a gyerekemet és mindent. Ezáltal ismerhettem meg azokat az embereket, akik akkor és most is hittek bennem, és egy újabb lehetőséget adtak.”

Nádai Anikó útja a Királynőtől a saját műsorig - indul az Anikó show: Nem várhatom el, hogy mindenki szeressen

Új műsor, új élet, új név. VV Anikóból hamar ÉNB Anikó lett, aki a sorozatban nem, de a magánéletben nagyon is megtalálta a szerelmet. Kovács Dániel tévés producer rabolta el a szívét, akitől 2015-ben meg is született első gyermeke, Patrik. A baba jött, Anikó pedig ment. Legalábbis az Éjjel-nappal Budapestből, ahová azóta sem tért vissza.

A Farmon Anikó már nem versenyző volt

Nádai Anikó útja a Királynőtől a saját műsorig - indul az Anikó show: Nem várhatom el, hogy mindenki szeressen

Szépségkirálynő-VV-ÉNB Anikó ezekkel a csomagokkal vágott neki 2016-ban a Farm című produkciónak. Az RTL Klubon főműsoridőben futó gazdálkodó reality két házigazdája ugyanis Anikó és Fördős Zé lett.

Fördős Zével a Farm című műsorban
Anikó és Fördős Zé (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Azért ez a fordulat sokaknak szúrta a szemét, hiszen Anikó gyerekének az apja az RTL Klubnál dolgozott és gondolták: bunda az egész, hogy ilyen feladatot kap egy ex-VV-szereplő.

“Semmi köze ahhoz, hogy megkaptam ezt a feladatot. Sokan azt gondolják, hogy általa kerülök be műsorokba, de ezzel egyáltalán nem értek egyet. Az RTL-nek sem érdeke, hogy egy teljesen tehetségtelen embert berakjon egy ilyen volumenű műsorba. Szerintem azért némi tehetség szorult belém, ennek köszönhetem a munkát.”

Kiderült, hogy a tehéntrágyát lapátoló panellakók kalandjai nem annyira izgalmasak, mint a szoligeneráció villába bezárt tagjainak szexuális élete. Így Anikó még abban az évben visszatért a Való Világba. Na, nem játékosként, hanem a nyolcadik évad egyik műsorvezetőjeként.

Istenes Bence és Nádai Anikó (Fotó: RTL Klub)
Istenes Bence és Nádai Anikó (Fotó: RTL Klub)

Indul az Anikó#show az RTL Goldon

2017-ben Anikó szakított gyermeke apjával. Majdnem 10 évbe telt, míg az összes jelzőt sikerült elhagynia és újra Nádai Anikó lett, aki immár saját műsor házigazdájaként próbálhatja meg odaszögezni a képernyő elő , Maóóónika és Balázs legnagyobb rajongóit. Nádai Anikó műsorának címe Anikó#show lesz. “Ugyanaz a műfaj, ugyanúgy emberi történeteket dolgozunk fel, hétköznapi problémákkal találkozhatnak a nézők, párkapcsolati problémákkal, konfliktushelyzetekkel. De közben teljesen más lesz, hiszen én vagyok benne” – nyilatkozta.

A vele készült interjúnkban pedig elmesélte azt is: nem várja el, hogy mindenki szeresse, bár a negatív kritikák megviselik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top