Sztárok

Király Viktor szeptemberben új albummal jelentkezik

Az énekes egy ideje nem jelentkezett új számokkal, most azonban belevágott a munkába, és azt ígéri, szeptemberben már kapható lesz az új Király Viktor-lemez.

Király Viktor legutóbb Majkával és Curtisszel forgatott videoklipet, ami hatalmas sikert aratott, több mint 2 millióan kattintottak rá a Youtube-on. Azóta viszont elvonult a stúdiójába, és készíti a saját albumát, amit szeptemberre ígér, rajongói legnagyobb örömére. 

“Jelenleg 10-12 dalcímem van, illetve a refrén és az első strófa. Mindig azt mondom, hogy sokkal könnyebb befejezni egy dalt, amikor már megvan a kezdőlökés. A mindennapjaimból merítek inspirációt, bármilyen élethelyzetből lehet dalt írni” – mesélte Viktor, aki nemrég balesetet szenvedett, de már túl van a nehezén. 

“A szakításom után írtam egy dalt Broken (Megtörve) címen. A gyerekkoromra visszaemlékezve írtam a Long Island Dreams, vagy például az itteni életemből merítve a Budapest Girls címűeket. Decemberben lesz a lemezbemutató koncertem, arra mindenképp készen kell lennie, de szerintem már szeptemberben hallható lesz az új album.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top