Sztárok

Büszkén mutogatja pocakját ÉNB Barbi

Az Éjjel-nappal Budapest főszereplője nemrég jelentette be, hogy kisbabát vár. Barbi, vagyis Csákány Mónika pocakja azóta nagyot nőtt, és ő büszkén mutogatja.

Csákány Mónika, vagy ahogy mindenki ismeri, ÉNB Barbi június elején tette a nagy bejelentést: gyereket vár. Most már a harmadik trimeszter végén jár és ezt büszkén mutogatja a követőinek. Most már minden rendben, de a terhessége első három hónapját igazán megszenvedte. 

#mostmindentökéletes ????????❤️

Csákány Mónika (@csakanymonika) által megosztott bejegyzés,

“Az első három hónap brutális volt. Minden pillanatban rosszullétek gyötörtek. Étvágyam nem volt, és minden erőm elhagyott” – mesélte a Story magazinnak Mónika, aki eddig előszeretettel posztolt képeket kevesebb ruhában is. 

#boldogvagyok ????????❤️????

Csákány Mónika (@csakanymonika) által megosztott bejegyzés,

A bejelentés óta több fotót is posztolt a közösségi oldalára, de azt még mindig nem árulta el, hogy ki a gyermeke apja. Nemsokára elérkezik az utolsó pár naphoz, így talán a kis jövevény érkezésekor az édesapa kilétét is felfedi. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top