Sztárok

Nemcsak a színészethez ért a Kasszás Erzsit alakító Balázs Andrea

Nem színészként kezdte a pályafutását Balázs Andrea, akit legutóbb a CBA Kasszás Erzsijeként láthattunk a képernyőn. Sőt, a világot jelentő deszkák és a bolti eladói szerep előtt egy rakás klassz szakmát halmozott fel.

“Még a jég hátán is megélne” – írja a Story Balázs Andreáról. Nagyon úgy tűnik, hogy ez igaz is, mert a sokak által csak Kasszás Erzsiként ismert színésznő több olyan kétkezi szakmát is kitanult, amelyekkel még ma is biztosan vígan el tudna helyezkedni, ha akarna.

Mint mondja, az élete mindig is magas fordulatszámon pörgött, talán ennek köszönhető, hogy mindig újabb és újabb dolgok érdekelték. Az általános iskola befejezése után valami olyat akart megtanulni, amelyben kiélheti a fantáziáját, de biztos megélhetést is ad. Így lett belőle egy kétéves szakmunkásképzés után cipőfelsőrész-készítő.

Időközben viszont rájött, hogy azért mégiscsak szüksége lenne egy érettségire, de nem egy sima gimnáziumira, hanem olyanra, ami egy újabb szakmát ad a kezébe. Így jelentkezett a ruhagyártó szakközépiskolába.

És ha azt gondolnánk, hogy ezek után már biztosan a színészet következett, hát tévedünk: Balázs Andrea még mindig azt érezte, hogy nincsenek eléggé lekötve az energiái, ezért még egy masszőrtanfolyamot is elvégzett. Egy ideig egy vidéki NB II-es focicsapat gyúrója mellett dolgozott masszőrként, és bár ez már a múlt, a színészkollégáit időnként még ma is megmasszírozza, ha kérik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top