Sztárok

Fantasztikus tetkó díszeleg Hosszú Katinka karján

Az olimpiai bajnok úszó férje, Shane már több világrekordot is magára tetováltatott, így most Katinkán volt a sor, hogy végre varasson a testére valamit.

Shane Tusup imádja a tetoválásokat, ami meg is látszik rajta, hiszen szinte már nincs is szabad hely a testén. Felesége, Hosszú Katinka eddig azonban nem varratott magára semmit, de most húzott egy nagyot, és felkerült rá egy írás. Nem egy komoly tetoválásról van szó, hiszen csak egy, a majd vizes vb-n is kapható, matrica tetkót ragasztott magára Katinka – erről pedig egy fotót is megosztott a közösségi oldalán.

“Kicsit már lekopott az Iron Lady-s tetkóm… Majd mutatok jobb képet róla. A VB-n majd lehet kapni pont olyan tetoválást, amilyen Shane-nek van (csak persze lemosható)” – írta a fotóhoz Katinka, aki nemrégiben újra felkavarta az állóvizet egy Facebook-bejegyzésével. 

First tattoo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

 Az úszónak egyébként nem ez volt az első kamutetkója, hiszen 2 hónappal ezelőtt a kedvenc kosárlabdacsapatának logóját festette magára. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top