Nagyon tüzes videoklipet forgatott Radics Gigi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egészen extrém körülmények között forgatta le új klipjét Radics Gigi énekes, az X-Faktor mentora. A felvételek 21 órán keresztül zajlottak, és a negyvenfokos hőségben, szúnyogok társaságában, egy lángoló autó mellett kellett Giginek dögösnek lennie. Mutatjuk a kész munkát!
2017. 06. 29. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Gigi, a Give Love Back című dalához egy Szekszárd melletti kis faluban, Bátán forgatott videoklipet. Nem elég, hogy a nyári rekkenő hőségben dolgoztak a stábbal, de a klip kedvéért még egy autó roncsát is felgyújtották, így kellett Radics Giginek bundában a tűz előtt táncolnia.

 „Jimy J. Hollywood rendezte a klipet, amely 25 fős stáb munkájának gyümölcse. A klip érdekessége, hogy 6 női karaktert jelenítek meg, a vörös démontól, a fekete lófarkas szexin keresztül, az ezüsthajú díváig. 6 smink, 3 haj és 6 szett ruha szerepel a klipben” – árulta el a részleteket Gigi, aki örül, hogy végre inkább a táncos, popos oldalát ismerhetik meg a rajongói.

Nagyon tüzes videoklipet forgatott Radics Gigi – fotók

Gigi nemcsak szexi dívaként teljesít jól, de az érettségin is

A koncertezés, az X-Faktor és a videoklip-forgatás közé valahogy be kellett préselnie Giginek a tanulást is, hiszen idén érettségizett. „Kevés időm volt tanulni, főleg éjszaka készültem. Miközben a családom aludt, én tanultam, nappal pedig a zenei karrieremmel foglalkoztam” – mesélte, hogy próbált trükközni az idejével.

Nagyon tüzes videoklipet forgatott Radics Gigi – fotók

„Szuper érzés, hogy az öcsémmel együtt végeztem el a középiskolát, mivel anno 0. nyelvi évfolyammal kezdtem és 1 évet halasztottam is a Megasztár miatt, ezért Tamás beért a tanulmányokban, de legalább könnyebben készültünk együtt, hisz segíteni tudtunk egymásnak” – mondta Gigi, aki jó jegyeket szerzett az érettségin, úgyhogy most végre beiktathat egy kis pihenést. Korfun fog kikapcsolódni a családjával.

Nagyon tüzes videoklipet forgatott Radics Gigi – fotók
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus