Sztárok

Sári Évi megtalálta a szerelmet

A Splash együttes 39 éves énekesnője új szerelme mellett végre úgy érzi, kiteljesedett. Sári Évi és Zoltán már korábban is kerülgették egymást, de csak most jöttek össze.

Pár hónap randizás után Sári Évi és új kedvese, Zoltán egy egyhetes krétai nyaralással lepte meg egymást, ami az énekes-színésznő szerint “maga volt a mennyország”. Évi a Borsnak nyilatkozott új kapcsolatáról.

❤️ #aparadicsomban #balos #balosbeach #balosbay #greece #crete #island #love #szeri

A post shared by Sári Évi (@sarievi) on

 

“Régóta ismerjük egymást, de csak pár hónapja vagyunk együtt. Viszont ennél intenzívebben nem is élhettük volna meg az elmúlt időszakot. Miután összejöttünk Zolival, kiderült, hogy korábban is tetszettünk egymásnak, csak egyikünk sem volt elég bátor ahhoz, hogy nyisson. Bevallom, nagyon szerelmes vagyok! Olyan érzéseket élek meg, amiket régóta nem éreztem, vagy talán még soha” – mondta a Splash formációval befutott Évi.

 

A nyár folytatása azonban már a munkáról fog szólni, Évi ugyanis tele van színpadi szerepekkel: “Jövő héten például egész végig Szegeden leszek a Madách Színház Mamma Mia! című darabjával, remélem, Zolinak lesz ideje meglátogatni. A Sakk musicallel és az Anconai szerelmesekkel is utazunk városról városra, sőt a Macskákkal is fellépünk nyári színházban. Nehéz lesz a nyarat összehozni, mert a retróláz miatt rengeteg helyre hívtak fellépni a Splash formációval.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top