Sztárok

Modellként vonul Liptai Claudia, kritizálják is érte

Árad a jó kedv Liptai Claudiából, akinek a napi posztjait éppen ezért kedvelik a közösségi oldalakon. A mostani kis mozgóképes anyag viszont nem nyerte el mindenki tetszését, de nehéz megérteni, miért kritizálják.

Szerelmes, boldog és elégedett az életével Liptai Claudia, aki néhány hete elhatározta, hogy naponta posztol egy-egy képet vagy videót magáról. Általában csak dicséretet kap, legyen szó arról, hogy megmutatja a kisfiát, elbüszkélkedik a lányával, de Liptai már smink nélküli képet is kitett, a saját szavazásunk szerint pedig így tetszik a legjobban az olvasóknak. Most ismét kíváncsiak vagyunk a véleményedre. 

Liptai Claudiát ezért kritizálták:

Miközben a többség dicsérte, vele örültek, hogy vidám, jó néhányan megjegyzést tettek arra, hogy modellként vonul, pedig “reng alatt a föld”, vagy csak annyit írtak, hogy “jól megvastagodtál”. Nem soroljuk fel, a lényeget érted. Ahogy Claudia egyik követője írta, nehéz mit kezdeni az ilyen fajta gonoszsággal.  

Liptai
Liptai Claudia hangulatos képeket posztol

“Én komolyan nem értem…ha valaki beszólogatás miatt látogatja a másik ember oldalát, abban mi öröme lehet? Az ingerszegény környezete, amiben el ezzel probálja “erősíteni@?mert ő ma jól
megmondta….gratulálok nekik és további csodás estét és legfőképpen életet kivanok! Gyanítom kizarolag tokeletes alakkal,palyafutassal ,csaladdal, gyerekekkel rendelkeznek beugatos emberek!!!”

Többen megvédték, és kiálltak mellette, sokak szerint sosem volt ilyen kirobbanó formában a színésznő. Te mit gondolsz a fenti videóról? 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top