Sztárok

Lang Györgyi: Ezen nincs mit szégyellni

A Pa-Dö-Dő énekesnője évtizedekig nem is tudott róla, hogy sclerosis multiplexben szenved. Lang Györgyi a diagnózis után sem akart szembenézni a betegséggel.

A vasárnap adásba kerülő Frizbi felvételén őszintén beszélt betegségének történetéről Lang Györgyi. Az énekesnő huszonkét évig tünetmentes volt, és kettős látás miatt fordult szemészhez, így derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved.

Lang Györgyi: ezen nincs mit szégyellni

“Az elején azt hittem, hogy ezt szégyellni kell, mert az ember saját magát mindig tökéletesnek gondolja… és minden baromságot kitaláltam, hogy a gerincem rossz, porckorongsérvem van, pánikbeteg vagyok” – mesélte Györgyi, akit egy tévéműsor segített megbirkózni helyzetével.

A Nő háromszor című műsorba hívták szerepelni, ahol Esztergályos Cecília beszélt a lelkére. “Azt mondta, tök mindegy, hogy valaki négykézláb jön be…azért szeretjük, amilyen, és akkor leesett, hogy ezen tényleg nincs mit szégyellni” – írja a Blikk.

Betegsége ellenére Györgyi még mindig aktív, Falusi Mariannal együtt járnak úszni, és szerdánként rádióműsort is vezetnek, sőt a mozgássérültek közlekedését segítő alapítványuk ügyeit is intézik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top