Sztárok

Czippán Anett meglepődött leendő babája nemén

Teljesen biztos volt benne, hogy kislányt hord a szíve alatt Czippán Anett, így alaposan meglepte az orvos, mikor közölte: fiút fog szülni.

Czippán Anett második terhességénél már fel volt készülve egy kislányra, ráadásul úgy érezte, a teste is ezt jelzi neki. “Teljesen más tüneteim voltak, mint Olivérrel. Akkor nem voltak rosszullétek, hányinger, emellett más volt a megérzésem, de nagyon örülök, hogy fiam lesz. Fel kell kötnöm a gatyámat két eleven kissráccal” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

 

“Nagyon váratlanul ért, hogy fiam lesz ismét, még mondtam is az orvosnak, hogy nézze meg még egyszer, hátha tévedett” – nevet Anett. “Az első tizenkét hétben, a nap 24 órájában rosszullétek gyötörtek, de szerencsére ezek megszűntek. Fáradékony vagyok, délután tudnék aludni, de akkor meg Olivér izeg-mozog, vele töltöm az időt.”

Czippán Anett első fia lassan hétéves, és nagyon várja az öccse érkezését. “Kikötötte, hogy egy szobában szeretne aludni vele. Az biztos, hogy az elején velünk lesz a pici, utána talán nem lesz akadálya, hogy Olival legyen egy szobában” – véli Anett, aki párjával akkor dönt majd a baba nevéről, mikor már a kezükben tarthatják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top