Sztárok

Smink nélkül énekelget Magyarország legszebb arca, Viczián Viktória

Viczián Viktória a testi adottságait már megmutatta a nagyközönségnek, most arra is fény derült, hogy nemcsak szép, de tehetséges is – méghozzá a zenében.

Bár nem nyerte meg a Miss World Hungaryt, a legtöbb különdíjat mégis ő zsebelte be. Viczián Viktória elnyerte a Miss Beauty Face díjat, a legszebb arcért járó elismerést, illetve a közönség szavazatai alapján ő volt a legszebb induló.

Miss Beauty Face alversenyen is első lett Viczián Viktória, aki a nézők kedvenc indulója volt
A Miss Beauty Face alversenyen is első lett Viczián Viktória, aki a nézők kedvenc indulója volt

A Magyarország Szépe első udvarhölgye most megmutatta, hogy nemcsak a megjelenésével, de a tehetségével is érvényesülni tudna. 

 A közösségi oldalára posztolt videóban az egyik kedvenc számát adja elő, ráadásul smink nélkül. “Ma összeszedtem magam és hoztam Nektek egy éneklős videót, kicsit halandzsa kicsit cuki, smink mentes, de remélem tetszeni fog, és akkor igyekszem még több videót csinálni. U.i: ne legyetek nagyon szigorúak” – írta a videóhoz egy csomó hashtag kíséretében. 

Viki egyébként már nagyközönség előtt is énekelt, ő nem más, mint a ByTheWay nevű fiúcsapat frontembere, Ya Ou Feng készítette fel. ,,Nagyon boldog vagyok, tegnap életemben először kiálltam közönség elé énekelni. Nagyon hálás vagyok Ya Ounak aki bátorított és tanított, illetve eljött hozzám, nélküle nem sikerült volna” – írta a képhez.

Viczián Viktória a Magyarország Szépe versenyen elnyerte a közönség díját és a Miss World Hungary első udvarhölgye címet is
Viczián Viktória a Magyarország Szépe versenyen elnyerte a közönség díját és a Miss World Hungary első udvarhölgye címet is

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top