Sztárok

Till Attila melegfesztiválon, szivárványos zászlóval bulizik New Yorkban

Till Attila egész családjával New Yorkba látogatott. Az amerikai nagyvárosban éppen ott tartózkodásuk alatt ünnepelték a Pride-ot, vagyis a meleg büszkeséget. A programokon a műsorvezető is részt vett.

Tilla mindig is híres volt arról, hogy mennyire elfogadó, nyitott gondolkodású ember, és ezt most is bizonyította. New Yorkban ugyanis részt vette a meleg büszkeség felvonulásán, a Pride-on.

“Nincs dobálás, buzizás, anyázás CSAK BULI!!!!!! Ez a legnagyobb fesztivál New Yorkban, ahol az egész város kint van” – írta az eseményen készült fotójához Tilla.

A műsorvezető fotóin jól látszik, hogy még egy-egy apróbb utcában is hatalmas volt a tömeg és buli, és jó a hangulat, kicsit más, mint a Budapest pride-on szokott lenni. 

NY Pride ????????????????????????????✌ Ez csak egy kisebb utcánál :))))

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Tilla imádja a népes családját, és ahogy korábban mesélte, a lehető legtöbb időt szeretik együtt tölteni. A képekről kiderült, hogy ezúttal is az egész családját magával vitte Amerikába.

Family night in NY ????

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top